Duyurular

16 Ağustos 2018 DOU-Hukuk Fakültesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim Dönemi Yaz Okulu Final Mazeret Sınav Takvimi  için tıklayınız.
16 -20 Temmuz 2018 DOU-Hukuk Fakültesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim Dönemi Yaz Okulu Vize Sınav Takvimi  için tıklayınız.
23 Mayıs 2018 Çarşamba günü İstanbul Kültür Üniversitesi Şirinevler Yerleşkesi Cehamer Salonunda gerçekleştirilecek olan Sınai Mülkiyet Kanunu ve Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu Çerçevesinde Güncel Gelişmeler PanelindeAvrupa Birliği Hukukunda Tescilli Tasarımın Hükümsüzlüğü Açısından Teknik İşlevsellik başlıklı tebliğ Dr. Sami Özgür Memişoğlu tarafından sunulacaktır.

31 Mayıs 2018 Perşembe günü Hukuk Fakültesi tarafından Doğuş Üniversitesi Acıbadem Yerleşkesi DOU Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek olanSiber Güvenlik ve Kişisel Verilerin Korunması konulu eğitim programının ikincisi gerçekleştirilecektir.